Menu
Το καλάθι σας

Δώρο με κάθε σας αγορά η κρέμα σώματος με το προσωπικό μοναδικό μας άρωμα!

Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή (Ισχύει για αποστολές MONO  εντός Ελλάδος)
Ο πελάτης καταβάλλει το αντίτιμο στον υπάλληλο της  ELTA   κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Η παραγγελία συνοδεύεται είτε από απόδειξη λιανικής είτε από τιμολόγιο ανάλογα με την επιλογή σας, κατά την καταχώρηση της παραγγελίας. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρωθούν τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. καθώς και το επάγγελμα, όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες.
 
Οι παραγγελίες  συνολικής αξίας 500€ και άνω σε ιδιώτες, βάση της παρ. 3 του άρθρου 20 του ν. 3842/2010, εξοφλούνται από τους αγοραστές τους αποκλειστικός με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής (τραπεζική κατάθεση). ΔΕΝ επιτρέπετε η εξόφληση των παραγγελιών με μετρητά .

* Οι παραγγελίες για Κύπρο θα πρέπει να εξοφλούνται είτε μέσω κάρτας ,είτε μέσω κατάθεσης είτε μέσω PAYPAL για να πραγματοποιηθεί η αποστολή τους .
 

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 
Όλες οι συναλλαγές του  Mikelina Boutique πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Εurobank  . Οι πιστωτικές- χρεωστικές κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, Master Card και Maestro.
Οι αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλείς. Η εταιρεία δεν θα έχει ποτέ γνώση των στοιχείων της κάρτας ή του λογαριασμού σας. Μετά την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων για την καταχώρηση της παραγγελίας και την αποδοχή των όρων χρήσης του ιστοχώρου, ο πελάτης θα μεταφέρεται αυτόματα στον ασφαλή ιστότοπο – περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (e-commerce ), όπου θα έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει απευθείας τα στοιχεία της κάρτας του.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV-CVC-CID), που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Το κατάστημα μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  e-Commerce” χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφορά χρημάτων μέσω web banking
 Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες της εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή και θα αποσταλεί εφόσον εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν σε διάστημα 3 ημερών δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεσή, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Παρακαλείστε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας ή/και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για πιο άμεση εξυπηρέτηση μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της τραπεζικής συναλλαγής μέσω e-mail  ,αλλιώς μόλις φανεί η συναλλαγή σας θα αποσταλεί και η παραγγελία .
Ο χρήστης μπορεί να καταθέσει το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
EUROBANK : GR5302600980000900201186141
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου : MIKELINA FASHION IKE
ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR0201717330006733138041530
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου : MIKELINA FASHION IKE
 
(Τα πιθανά έξοδα Τραπεζικού Εμβάσματος επιβαρύνουν τον Καταθέτη)

Με paypal
Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.