Menu
Το καλάθι σας

Δώρο με κάθε σας αγορά η κρέμα σώματος με το προσωπικό μοναδικό μας άρωμα!

Πολιτική Επιστροφών

Αν το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή μόνο κατόπιν συνεννόησης, είτε μέσω e-mail στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε μέσω της σελίδας μας στο Instagram (inbox) ή μέσω Facebook , είτε τηλεφωνικώς στο 2114201753

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Το κόστος  αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη με χρέωση 5€ για την επιστροφή και άλλα 5€ για επαναποστολή στην Ελλάδα σε περίπτωση που γίνει μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών .

Αλλαγές μπορούν να γίνουν και στα φυσικά μας κατάστημα, για να μην επιβαρυνθείτε μεταφορικά έξοδα .Σε περίπτωση αλλαγής, μας ενημερώνετε και ρυθμίζουμε άμεσα εμείς την διαδικασία της αλλαγής.

Κάθε παραγγελία που αποστέλλεται από το Mikelina Boutique ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους. Στην περίπτωση κατά την οποία ο λόγος της επιστροφής των προϊόντων αφορά σε λάθος της εταιρείας ή σε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, το κόστος επιστροφής του προϊόντος το επιβαρύνεται η ίδια η εταιρεία, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν αποδεδειγμένο και εμφανές κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς , δεν θεωρούνται ελαττωματικά και η εταιρεία δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο έχει υπόσταση.

Στην επιστροφή και στη νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης ΔΕΝ επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.
Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.Με την μέθοδο της αντικαταβολής ή με τραπεζική κατάθεση ανάλογα με το ποσό που προκύπτει. Εάν προκύψει υπόλοιπο ,ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να το αξιοποιήσει σε επόμενη παραγγελία ως πιστωτικό υπόλοιπο.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα  Mikelinaboutique.com στην ηλεκτρονική διεύθυνση boutiquemikelina@gmail.com καθώς και στον τηλεφωνικό αριθμό 2114201753 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 5 μ.μ.).

 Για να πραγματοποιηθεί αλλαγή :

Θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα αλλαγής ή να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας .
Τα προϊόντα πρέπει να μην είναι φορεμένα ή/και φθαρμένα, αλλά σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς απεστάλησαν.
Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται  δεκτές σε μαγιό , εσώρουχα και κοσμήματα για λόγους υγιεινής .
Για τις αλλαγές ισχύει η εκάστοτε τρέχουσα τιμή του προϊόντος.
Εάν έχετε αγοράσει ένα προϊόν που ανήκει στην κατηγορία SALES, για την αλλαγή θα πρέπει να επιλέξετε και πάλι προϊόν από την ίδια κατηγορία.  Tα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη .

Καθυστέρηση παραλαβής

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, ο πελάτης θα ενημερωθεί μέσω e-mail, προκειμένου να δηλώσει εάν επιθυμεί, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.mikelinaboutique.com  δε φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη  εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και ΔΕΝ παραλάβετε την αποστολή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία courier για να διατηρηθεί η αποστολή σας στο κατάστημα τους και να κλείσετε καινούργιο ραντεβού, σε διαφορετική περίπτωση οι αποστολές διατηρούνται για λίγες μέρες στα υποκαταστήματα των courier και επιστρέφονται σε εμάς .Σε αυτήν την περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνεται ο πελάτης εξ ολοκλήρου (για την επιστροφή και την επαναποστολή 5 € + 5 € )

  *Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Αλλιώς φέρουμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την αλλαγή .


Επιστροφή χρημάτων

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην αρχική τιμή αγοράς του προϊόντος, αφαιρουμένων 10 € που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα (5 € για την αποστολή και άλλα 5 € για την επιστροφή του προϊόντος, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε και θα πρέπει να φέρει ως όνομα δικαιούχου το όνομα το όποιο έγινε η παταγγελία. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων.

*Από τους όρους της επιστροφής χρημάτων εξαιρούνται τα προϊόντα της ενότητας SALES


Πολιτική ακύρωσης


Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του αφού πρώτα επικοινωνήσει μέσω e-mail στο boutiquemikelina@gmail.com η τηλεφωνικά στο 2114201753

Η δυνατότητα ακύρωσης που δίνεται στον πελάτη έχει χρονικό περιθώριο έως την παράδοση στην μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει παραδοθεί στην μεταφορική ή έχει αποσταλεί προς παράδοση ο πελάτης δε δύναται να ακυρώσει την παραγγελία.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβει την παραγγελία του και εν συνεχεία να ακολουθήσει την διαδικασία επιστροφής.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής η αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του αγοραστή, ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής.